Trotabor 2008 arrow Vprašanja - PZV  
 
Meni
Pogosto zastavljena vprašanja Natisni E-pošta


Kje se tabor dogaja?
Tabor se odvija na Kovku, v vasici med Colom in Predmejo v občini Ajdovščina. Taborni prostor in objekt je last Društva tabornikov Rod mladi bori iz Ajdovščine.

lokacija.jpgKakšna je nastanitev?
Nastanitev je v taborniškem domu, v skupnih sobah s po do 25 ležišči. Za nastanitev potrebujete spalno vrečo.

Za prehrano je poskrbljeno v taborniškem domu, cena vključuje zajtrk, kosilo, malico in večerjo.

Kje potekajo aktivnosti?
Vse aktivnosti potekajo v primeru lepega vremena na prostem ali v velikem šotoru. V primeru slabega vremena pa v večnamenskih sobah taborniškega doma.

Komu je Trotabor namenjen?
Tabori so namenjeni vsem 8. in 9. razredom OŠ in srednješolcem. Verjamemo, da bo vsak našel svoj del Trotabora, na katerem se bo počutil kar se da najboljše. Tabori niso namenjeni le lokalni populaciji, ampak so odprti za vseslovensko populacijo. Upamo, da bodo na tabore prijavljeni udeleženci iz različnih krajev, saj bo taka raznolikost Trotabor le še popestrila.

Kdo vodi delavnice, tečaje, tabor?
Vse aktivnosti Trotabora izvajajo izkušeni in ustrezno kvalificirani mladinski delavci. Gre za mlade strokovnjake in mentorje, ki področja, ki jih Trotabor zajema, odlično poznajo in so obenem izkušeni na področju mladinskega dela.
Ves čas so z udeleženci prisotni mentorji in strokovnjaki, ki skrbijo za aktivnosti in pa tudi varnost udeležencev.
Trotabor vodita mladinska delavca z več kot 10-letnimi izkušnjami na področju organizacije poletnih taborov različnih vsebin za mlade, tako osnovnošolce kot srednješolce.

Kako in kdaj potekajo aktivnosti?
Aktivnosti potekajo ločeno glede na zvrst tabora v Trotaboru. Čas, ki je namenjen določenim podtaborom je 3 ure v dopoldanskem in 3 ure v popoldanskem času, razen v izjemnih primerih, ko gre za celodnevno aktivnost. Vse ostale aktivnosti (večerni program, prostočasne aktivnosti...) so skupne in namenjene vsem taborečim.

Koga vse bom na taboru srečal, spoznal?
Na taboru se boste družili z mladimi iz različnih krajev po Sloveniji. Dosedanje izkušnje nam kažejo, da se naših taborov udeležujejo mladi iz res vse Slovenije, od Prekmurja do obalnih krajev.

Kako se na tabor prijavim?
Na tabor se prijaviš s prijavnico, ki jo najdeš na vstopni spletni strani. Prijava postane veljavna s plačilom računa, ki ga prejmete v roku 10 dni od poslane prijavnice.

Koliko znaša tabornina in kako dobimo popust?
Prispevek udeležencev za tabore variira glede na izbran tabor:
- naravoslovno raziskovalni tabor: 100 €
- tečaj italijanščine: 120 €
- športni tabor: 120 €

Kdo je organizator tabora?
Tabore organizira Mladinski svet Ajdovščina, ki je na ravni občine Ajdovščine organizirana asociacija, ki združuje različne mladinske organizacije iz Ajdovščine. Med glavnimi nalogami je spremljanje potreb mladih in skrb za njihovo uresničevanje. S Trotaborom prispevamo k kvalitetnejšim poletnim počitnicam zainteresiranih udeležencev.

 
 
Top!
22. 05. 2018
Top!